Buurtbemiddeling Aalsmeer 
Overlast van de buren?
Op 1 juli 2013 is Beterburen gestart met het aanbieden van buurtbemiddeling in Aalsmeer en Kudelstaart. Sindsdien zijn er 64 aanmeldingen binnengekomen en behandeld. In 2014 hebben wij een positief slagingspercentage van 70% op basis van 40 behandelde zaken.

Doel
Het doel van buurtbemiddeling is om mensen te ondersteunen in het oplossen van hun woonoverlast/ conflict met de buren. In samenwerking met gemeente, politie en Woningcorporatie Eigen Haard proberen wij als onafhankelijke organisatie escalatie van een conflict/overlast-situatie tussen buren te voorkomen door een relatief snelle en korte interventie toe te passen in een vroeg stadium. De beoogde resultaten zijn een meer leefbare woonomgeving, sterkere gemeenschapszin en grotere zelfredzaamheid van burgers. Beterburen is sinds 2004 gespecialiseerd in Buurtbemiddeling en in 2011 als eerste buurtbemiddelingsorganisatie gecertificeerd door het Centrum Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). 

Op welke wijze kunt u een melding doen? 
Beterburen is iedere werkdag geopend tussen 08:30 en 17:00 uur. U kunt altijd vrijblijvend bellen met 085-9022810 om uw situatie te bespreken. Ook zijn wij per mail bereikbaar via info@beterburen.nl of kunt u ons aanmeldingsformulier invullen op www.beterburen.nl   mailto:info@beterburen.nlhttp://wqd.nl/qrhWxshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1